Aktuellt

 • UF-mässa

  Den 22 och 23 mars var det full fart i Nordichallen för Västernorrlands UF-företagare. Runt 180 st UF-företag var på plats för att marknadsföra och tävla med sina produkter och tjänster. Det var ett väldigt lyckat event, där ungdomar och näringsliv möttes.

  Från Skvadern deltog 4 st UF-företag.  

  Light me up UF drivs av Tove Håkansson, Mikaela Bergström, Julia Lind Simonsson och Embla Dahlström. De säljer en LED-selfielampa som passar till de flesta smartphones. Företaget var i final för bästa säljpitch!

  https://www.facebook.com/LightMeUpUF

  Futura UF som drivs av Ludvig Berggren och Charlie Thelin. Deras företag har en tjänst som kan ses som en länk mellan näringslivet och nyanlända som är i behov av sysselsättning. De vann första pris i bästa webbplats, andra pris i bästa design samt att de var i final i bästa säljpitch!

  https://www.futuraintegration.com

  https://www.facebook.com/FuturaUF

  Taste Green UF som drivs av Maria Lahouit, Kajsa Eliasson och Josefine Klasson. De säljer produkten Spiralizer som är ett verktyg som gör pasta av grönsaker.

  https://www.facebook.com/TasteGreenUf

  FreshFit UF som drivs av Martin Bergman, Anders Olofsson, Sebastian Lind, Anton Sjöström och Filip Smedjegård. De säljer undertröjor av god kvalité som förhindrar uppkomstens av svettfläckar.

  Instagram: FreshFitUF