Aktuellt

 • Vaktmästare sökes!

  Skvaderns gymnasieskola i Sundsvall söker en vaktmästare, tillsvidareanställning 100% dagtid med start i februari 2018.

  Söker du ett spännande, varierande, socialt arbete och vill arbeta fysiskt? Då kanske du är rätt person. Just nu söker vi en positiv och händig vaktmästare till Skvaderns Gymnasieskola. Som vaktmästare kommer du arbeta mycket praktiskt i en social arbetsroll med olika arbetsuppgifter. Rollen innebär en nära kontakt med elever, personal och ledning vilket kräver en god samarbetsförmåga men också att du är självgående och att du i vissa fall kan vara flexibel i din arbetstid.

  Du kommer bland annat att ansvara för:

  - Iordningställande av lokaler och teknik inför arrangemang och lektioner
  - löpande skötsel och underhåll av lokaler och dess inredning
  - ha en bra kontakt med fastighetsägaren
  - leda och fördela arbetsuppgifter för sommararbetande ungdomar
  - posthantering
  - ta hand om kopieringsapparater och AV-utrustning tillsammans med vår IT-tekniker
  - medverkan på brand/skyddsronder och mycket mera

  Som person tror vi att du har god fysik, gillar att få saker gjorda och är en problemlösare. Du har även god samarbetsförmåga och har fallenhet för att organisera och systematisera dina arbetsuppgifter. Du har B-körkort. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av hantverksyrket, praktiska kunskaper om fastighetsskötsel, samt är IT-kunnig.

  Upplysningar lämnas av rektor Trevor Fisher, tel. 060/64 49 02, 070/327 1978, e-post trevor.fisher@skvadern.nu, servicechef Yvonne Lögdal 060/64 49 03, e-post yvonne.logdal@skvadern.nu. Du kan också söka information på vår hemsida www.skvadern.nu. (Skvaderns gymnasieskola är en personalägd fristående skola, är medlem i arbetsgivarorganisationen KFS. Vi tillämpar reglerna för provanställning).

  Välkommen med din ansökan senast den 13 november till Skvaderns gymnasieskola, Kungsvägen 21, 856 40 Sundsvall eller via e-post till yvonne.logdal@skvadern.nu. Vi vill att du berättar om dig själv och dina tankar om vaktmästaruppdraget.