Aktuellt

 • Stort grattis!

  Idag har vi fått följande fina nyheter från Linköpings universitet: 

  Pågrund av rådande Covid-19 pandemi så beslutade vi att finalen av Gymnasiecaset 2020 skulle ske på distans. Finalen ägde rum idag och bestod av 6 st lag från 6 olika skolor runt om i Sverige.
  Efter mycket överläggning och diskussion, till följ av att alla lag var extremt duktiga, så kom juryn fram till ett vinnande lag.

  Motivering från juryn löd: ”Det vinnande laget la stort fokus på de kvantitativa aspekterna av caset. Med värdefulla insikter om stegvis förändring och tröghet i marknaden gav de en tydlig och realistisk plan för framtiden. De motiverade sina antaganden tydligt och sammanfattade momenten i sin lösning på ett sätt som gjorde presentationen enkel att följa. Laget lyfte risker och möjligheter i marknaden och visade på att de hade en god helhetsbild av situationen genom att ge mycket bra svar på frågorna.”

  Hugo, Filip, Kajsa & Hugo från Skvaderns Gymnasium i Sundsvall är vinnare av årets upplaga av Gymnasiecaset arrangerat av I-sektionen vid Linköpings universitet.

  Vi vill ännu en gång tacka alla för ert deltagande i såväl kvalcaset som finaldagen. Ett stort tack riktas även till alla engagerade lärare som vi haft kontakt med under våren.

  Vill ni läsa mer om Industriell ekonomi i Linköping, besök gärna vår hemsida Isektionen.se

  /Projektgruppen Gymnasiecaset 2020

  Läs mer om tävlingen här.